Orgeade - Dessert

Orgeade - Dessert

Orgeade - Dessert

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

15 minuten (excl. invriestijd).

Ingrediënten

300 ml
Faja Lobi Orgeade (siroop)
600 mlvolle melk

Bereiden

Orgeade en melk goed mixen en 3 - 4 uur zacht invriezen.
Serveertip: Serveren met slagroom of condensmelk en combineer met stukjes pistachenoten. Variatietip: Maak een Orgeadedrank door de Orgeade aan te lengen met water, melk of mineraalwater en serveer het met ijsblokjes of voeg de Orgeade naar smaak toe aan ijs, pudding, yoghurt, vla of cocktails. Gebruik in plaats van Orgeade (siroop) eens Su Su / Dawet (siroop).

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus